Vacature

Informatie over de functie
De vacature van vrijgevestigde logopedist binnen het onderzoeks- en behandelingsteam van de stichting is ontstaan vanwege het vertrek van een van de logopedisten (mevr. M. Beesems).
Als logopedist doet u onderzoek bij kinderen naar de spraak – taalontwikkeling. Dit onderzoek bestaat uit een logopedische anamnese, testonderzoek en/ of observatie en verslaglegging. Binnen de logopedische behandeling wordt gewerkt met de methode Tan – Söderbergh. De behandelingen zijn zowel individueel als ook onderdeel van de integrale groepsbehandeling in directe samenwerking met een ergotherapeut. U voert zelfstandig praktijk binnen het samenwerkingsverband en wordt lid van het onderzoeks- en behandelingsteam. Naast onderzoek en behandeling, draagt u bij aan de algemene praktijkvoering zoals een telefonisch spreekuur en de patiënten planning en bent u betrokken bij overige teamactiviteiten zoals voorlichting, onderwijs en intervisie. U sluit contracten met de zorgverzekeraars en declareert de logopedische onderzoeken en behandelingen volgens de huidige digitale standaard.

Overige informatie
Het team heeft een eigen volledig ingerichte praktijkruimte in het AOC in Amsterdam. U staat garant voor uw deel van de huur van de behandel/ kantoorruimte, service kosten en algemene praktijkkosten. U draagt bij aan onderhoud en inventaris van de logopediepraktijk. Naast uw gedeelte van de huur- en sleutelborg zijn er geen overnamekosten voor inventaris of inkoopkosten in de praktijk.

Aantal uren
1, 2 directe praktijkdagen inclusief teamvergadering, indirecte werkzaamheden afhankelijk van eigen planning buiten de praktijkdagen.

Functie eisen
Afgeronde opleiding HBO – logopedie.
Registratie in het kwaliteitsregister.
Ervaring en affiniteit met het behandelen van kinderen.
Ervaring met/ interesse in het werken in een multidisciplinair team.
Ervaring met spraak- taalontwikkelingsproblemen en met leerproblemen.
Ervaring met het Hanen programma.
Bekend met comorbiditeit bij deze taalstoornis of bereid zich hierin te verdiepen.
Daarnaast zijn wetenschappelijke interesse, zelfstandigheid en accuratesse en ondernemerszin belangrijk voor deze functie.

Arbeidsvoorwaarden
U declareert de logopedische onderzoeken en behandelingen bij de zorgverzekeraars. U neemt deel als cursist aan de cursus ‘De methode Tan – Söderbergh, theorie, diagnostiek en behandeling bij dysfatische ontwikkeling (specifieke spraak- taalontwikkelingsstoornis). De cursus wordt bij voldoende aanmeldingen jaarlijks gegeven. Deelname kostenvrij bij teamlidmaatschap van minstens een jaar na afronding van de cursus. U krijgt een goede overdrachts- en inwerkperiode. Vakanties in overleg, uitgaande van de schoolvakanties regio Noord.

Wijze van solliciteren
U kunt uw digitale sollicitatiebrief sturen naar Stichting Dysphatische Ontwikkeling, t.a.v. C.A. Verschoor, Wg-plein 316, 1054 SG Amsterdam of naar info@dysphasia.org. Indien u vragen heeft kunt u telefonisch contact zoeken tijdens het telefonisch spreekuur (020-6791758).